https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-7405349342262485

HENKISH.COM

Sponsra hundstall.com ~ Vi gör skillnad på riktigt!

Scanna för sponsring via Swish
Scanna för sponsring via Bitcoin

Shot out till Hundstall Gruppen ® ™

Ideel verksamhet som brinner för alla hundar och gör med sitt jobb stor skillnad för våra utsatta fyrbenta vänner.

Men ett hundstall är inte gratis.. även om alla personer jobbar 100% ”none profit”. Vartenda öre går oavkortat till och för hundarna.

t. ex Veterinärkostnader (vaccin, Operationer, medicin t. ex) foder, halsband & koppel, bäddar o övrig inredning i boxarna.

Alla sponsorer uppmärksammas med Banner/Logo/Namn på våran hemsida samt på alla Sociala Medier som vi är väldigt aktiva på. Samt även fysiskt i lokal.

Vi tar inte emot extra, vi behöver bara några foderleverantörer, koppelleverantör etc

Va med och gör skillnad! Hundstall Gruppen ® ™ är fortfarande i startgropen och behöver eran hjälp. Ni kan sponsra via direkt överföring, Swish, PayPal, BitPay, osv osv. Maila ✉ sponsor@hundstall.se så tar vi det från där.

Vill du att ditt företag står med som delaktig i Hundstall Gruppens framgångsaga och på så vis förknippas med väldigt god gärning – att rädda livet på våra hundar, alla hundar, vi har anonym tips- telefon samt mail. Där alla kan tipsa oss om hund som antas fara illa. Vi polisanmäler _ALDRIG_, vi vill hellre att en hundägare kan meddela oss att hen behöver hjälp med sin hund. Istället för att sälja en djurplågad hund att vi istället hämtar och tar hand om hunden med full kraft och passion istället för att lägga tid på individen som inte klarade av att äga en hund. Vi lägger ej vikt eller rent av vi prioriterar för hundarnas bästa – hela tiden. Vi fördömer all slags av djurplågeri, vi anmäler inte endast för att kunna få reda på att en hund behöver komma till oss utan att ägaren själv ska riskera polisanmälan,

vi hämtar och rehabiliterar hunden, det är vårat enda fokus.

Besök våran hemsida för mer information https://hundstall.com & hundstall.se

Går även bra att maila samt chatta med oss dygnet runt på i@hundstall.se, ni får en länk direkt till en 1on1 live webchat för enklare kommunikation.


// KINGHKO.COM

Kommentera

henkish.com uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more

%d bloggare gillar detta: