HENKISH.COM

Illojal

Yeah,

Du är sån gärri som man ba’ kan se i movies
Med marijuana ögon och blick som en uzi
Dödlig som SWAT, och dina kyssar är godis
Delar ut nacks när du weinar din pobi
Du alltid spelat svår och det är bra när du går
Folk de följer som en svans, de vill va’ i dina spår
Sätter trender som jag, klart vi klickade tån
Nästa låt är om dig [Vilken låt]
Hela ditt liv har du vetat att du är min
Det låter vetat att du är den bruden
Jag trodde shiet, du var den tjejen som ljuger
Men när folk börja snacka, gav mig bara ont i huv’et

Tänkte de’ ba’ snack varför f*cka det vi harPlus, varje gång vi träffas fick jag det jag ville haOm jag är törst du är kranVi hade bättre än bra, men Sen jag vakna upp och insåg du var illojal.

I L L O J A L


#drugs #follow #webstagram 1312 acab adba Addict Android Android Linux animallovers anstalt apbt art Audi rs3 babblish backa dina ord best bitcoin best wallet bitcoin blog bnc Brott bästa bloggen CANNABIS chihuahua Crime crime blog criminal doglovers followme free Spotify Fängelse gamedog gratis Spotify Heder HSS karma karma4life king kinghko kinghko.com life live by karma live karma WordPress

Kommentera

henkish.com uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more

%d bloggare gillar detta: