HENKISH.COM

Common Sense

Who more got it, for real?
Det är så jävla få förunnat med lite sunt förnuft bland folket. Sunt förnuft kan va allt från att ställa sig upp för en gamling på bussen, vagnen osv. Är även att t. ex ingripa vid en våldtäkt.
Lovar er att om någon blir våldtagen mitt på stan så är det inte de mest snälla personerna eller smarta välutbildade välbetalda personer. Dom få som skulle gripa in är någon som inte tänker på sin egna säkerhet på det viset att man inte vågar riskera det. Jag vågar och jag skulle plocka dom en för en om det skulle uppstå en sådan situation, hopefully not.
Så vem är den schyssta egentligen? När det väl kommer till kritan så är det få personer som absolut aldrig backar sina priciper. Den skenheligch det ÄR Fucking få förunnat!a hipstern med bra utbildning/jobb o kanske blått blod, som ser sig själv överlägsen. Men jag är överlägsen honom alla dagar i veckan just pga att jag backar varenda ord jag säger. Jag har sen länge eller egentligen aldrig tyckt att det är häftigt eller något bra att man suttit i fängelse några gånger. Jag ser det som ett rent misslyckande. Men kan ärligt säga att de FLESTA Fängelsestraff har varit saker som varit någon annans. Men jag tror på karma så gör man många brott så får också ta konsekvenserna, dvs ta sitt straff som en man o sitta av tiden i lugn och ro i mitt egna tempo. Det som händer är att man(jag) såfort jag blir häktad o vet att man kommer vara inlåst 24h/dygn i minst en månad. Då stänger man av alla känslor, jag tänker inte och oroar mig inte för vad som händer på utsidan, då blir man galen gör man kan inte veta vad som händer ”där ute”. Man får finna sig o göra ”det bästa” av situationen och ta det dag för dag, går inte sitta o tänka på framtida mucktider om det är mån/år kvar. Man får sätta upp småsaker som ska göras under dagen el ngt speciellt på tv att ”se fram emot”, tid för att komma till insikt med dig själv kan göra dig jävligt mycket starkare. Jag har suttit flera gånger pga Goleri och Andras Knark. Men jag skulle fan hellre sitta en 10a än att vandra omkring som en fitta resten av sitt liv. Koderna går först. ”Hör inget – Ser inget – Säger inget” Dom tre aporna. Blir det torsk säg ingenting utan advokat, är man flera personer svarar man ”ingen kommentar” på alla frågor fram till rättegången, säger två av 5 olika saker blir alla fem otrovärdiga automatiskt. Torskar man för något litet erkänn bara. Om man tas på baris på något icke grovt Britt tex ringa narkotikabrott. Bara erkänna, ingen advokat kan prata bort att man haft en viss substans i eller på sig. Annars neka o säg ingen ingen om du inte har en genialisk historia redan vid första förhöret. Går lixom inte att ”ändra sig” allt man sagt på förhör finns inspelat/dokumenterat och har du sagt en sak o sen en annan blir allt icke trovärdigt i rättegång. Gäller att ha is i magen, folk pratar för dom tror det är vägen till frihet. Så man säger inget övht på förhör, håll i din rättighet att tiga och låt dom göra sitt jobb för att bevisa om man är skyldig, dom får inte ett skit att jobba på från mig. Dom har lärt sig med åren så nu blir det oftast ett förhör sen ett till där jag aldrig har något att tillägga eller ändra, låser dom in mig i 6kvm dygnet runt så får fan dom visa vsd jag skulle ha gjort.
Har ALLA papper gällande mina 30+ domar hemma i pärmar och banankartonger ifall någon skulle ifrågasätta min lojalitet så har jag varenda ord jag sagt i massa massa massa förhör och har ALDRIG lagt någon, hållit käften sen dag #1., Har även papper på Goleri annars skulle jag inte prata om det, men har suttit ca 1 år minst effektiv tid pga GOLBÖGAR & Folk som inte tar på sig sina egna varor utan låter en annan sitta för hans grejer. Fortfarande inte min uppgift att han ska ta på sig det som är hans likväl min uppgift om någon skulle bli misstänkt för något som är mitt så självklart om vi båda grips att den som är packad med SINA grejer även ownar upp till det. Finns ingen anledning att båda ska sitta för en av oss knark, då tar denna person på sig sina grejer, Det är SUNT FÖRNUFT.
Bara en piss I Mississippi vad man gått igenom.
Men det som inte dödar än gör en starkare, låter klyschigt men så är det. Livet jag har levt och de erfarenheter jag fått pga att jag alltid hängt med ”rätt” folk med samma värderingar har bara gjort mig mer säker på min sak och mig själv.
Må bäst
pz

// LIVEKARMA.ORG

Kriminalitet, Kriminell blogg, Bankrånare, Fängelse, Heder, Kriminell person, Kåkfarare, Karma, bästa bloggen, ärligaste bloggen
livekarma, live karma, LIVEKARMA, karma, livekarma.org, live by karma

Kommentera

henkish.com uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more

%d bloggare gillar detta: