HENKISH.COM

Idag

Varit hos advokaten idag inför rättegången som snart komma skall…
Narkotikasmuggling, hmm,. Ja vi får väl se hur det går. Inte främmande för fängelse. Annars får man byta liv.. man får ta konsekvenserna helt enkelt. När det knasar till sig..
Förekommer mer än 20+ gånger i belastningsregistret, har aldrig hört, sett eller sagt något under ett enda förhör.. Offentligt material också, bara plocka ut varenda papper på närmsta tingsrätt eller hovrätt. Hellre sitter jag 10 bast än att gå som en fitta resten av livet. Golare har inga polare.
Suttit flera gånger pga gol och för andras knark som tillhörde en ”vän” i bilen. Det va 8 månader för att han aldrig steppade upp o sa som det va. Inte min uppgift jag har varken hört, sett, ssgt ngt om ngt. Blev också utsatt för mordförsök när jag låg och sov pga att två dagar tidigare hade denna person golat ner mig angående en smash ’n grab jag hade gjort. En lojal vän som sa till snuten nör dom fråga vart han fått den jackan han hade på sig. SOM HAN FICK AV MIG SOM JULKLAPP I PRINCIP, HAN VISSTE ATT ALLA JACKOR KOM FRÅN SMASH N GRABEN. OCH HAN SÄGER TILL SNUTEN ATT HAN FÅTT JACKAN AV MIG, MED FÖR- OCH EFTERNAMN DESSUTOM! Detta va en god vän tills han insåg vad han gjort, då han suttit flera flera gånger o inte golat vad jag vet. Men nu är han golbög, jag har alla papper med hans namn hela förhören har jag.
Sen gjorde han något han kommer ångra som kommer förfölja honom hela hans liv = GOLBÖG! Ni som vet ni vet. visar gärna papper till den som vill se bevisen. Bara maila mig.
Må bäst

// LIVEKARMA.ORG

Kommentera

henkish.com uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more

%d bloggare gillar detta: